سوله چیست ؟

اصولا سوله ها ساختمانهایی با سازه فلزی و سقف شیبدار از جنس فولاد هستند که براساس محاسبات مهندسی خاصی طراحی و اجرا می شوند.

سوله چیست ؟

اصولا سوله ها ساختمانهایی با سازه فلزی و سقف شیبدار از جنس فولاد هستند که براساس محاسبات مهندسی خاصی طراحی و اجرا می شوند.

سوله چیست ؟

سوله چیست ؛ اصولا سوله ها ساختمانهایی با سازه فلزی و سقف شیبدار از جنس فولاد هستند که براساس محاسبات مهندسی خاصی طراحی و اجرا می شوند. در سوله ها قاب ها دارای شیب بوده و دهانه ها در مقایسه با سازه های دیگر بزرگ هستند.
سوله چیست ؟

برای ساخت کارخانه ها و انبارها و تعمیرگاهها و بسیاری از جاهایی که نیاز به دهانه بزرگ دارند. این نوع سازه به کار گرفته می شود و به دلیل اینکه تیرها و ستون های این سازه ها بزرگ هستند، پروفیل های موجود در بازار مناسب ساخت آن ها نمی باشد و باید این پروفیل ها که به تیرورق معروفند، را ساخت.
ابعاد ظاهری سوله

سوله ها به طور معمول در دهانه های تا حدود ۶۰ متر ساخته می شوند و معمول ترین اندازه در صنعت دهانه ۲۰ متر و ارتفاع ۶ متر است.
اجزا ساخت سوله ها

برای ساخت سوله ها باید اجزا ساخت را شناخت و اطلاعات دقیقی در موردشان داشت که این مسئولیت را مهندسان بر عهده دارند این اجزا عبارتند از:

۱) مهارهای طولی

۲) میل مهارها

۳) زد ( z ) یا لاپه

۴) بادبندها

۵) براکت ها

۶) دیواره ها

۷) پوشش سقف

۸) مهارهای عرضی

۹) قاب خمشی
نصب سوله

در نصب و اجرای سوله ها در گذشته از پیچ و مهره و جوش استفاده می شد که زمانبر بوده و هزینه بالایی داشت که امروزه با پیشرفتهای صنعت سوله سازی روش های نصب تغییر کرده و از روش فلنچی استفاده می کنند.
ساخت سوله های جدید با ubm و kspan

امروزه با پیشرفت صنایع مختلف، صنعت سوله سازی هم دچار تغییرات عظیمی شده است. بنابراین اجرای روشهای قدیمی که زمان و سرمایه بالایی را نیاز دارد مثمرثمر نبوده و بایستی از روشهای نوین ساخت بهره جست.

یکی از این روشها، استفاده از دستگاههای ubm و kspan می باشد. در این سازه ها ورق ها از جنس گالوانیزه توسط این دستگاهها به صورت قوسی شکل در می آیند و بعد از شکل گرفتن توسط دستگاهی به نام سیمر به هم دوخته و از لحاظ قدرتی مقاوم می شوند. در ساخت این سازه ها نیاز به فونداسیون سبک بدون جوشکاری می باشد. سازه های تولیدی این دستگاهها ضد زلزله بوده و در برابر فشارهای باد و برف مقاوم هستند. به علاوه ، جریان هوا نیز در این سازه ها مانند عایق عمل می کند.
اجزای سوله, تعریف سوله, جنس سوله ها, ساخت سوله, سوله, سوله چیست, مشخصات ظاهری سوله

بایگانی
  • ۰
  • ۰

ساخت سوله

ساخت سوله

ساخت سوله : ساخت هر سازه ای نیاز به مراحل مختلفی دارد سوله سازی نیز از این امر مستثنی نیست برای ساخت سوله نخست کارشناسان به بررسی زمین و تحویل آن از مشتری اقدام می کنند و توسط نرم افزارهای پیشرفته طراحی نقشه را انجام می دهند.

در مرحله بعدی تهیه ورق ، برشکاری و سوراخکاری بر اساس نقشه صورت می گیرد بعد از این مراحل زنگ زدایی توسط سند بلاست و رنگ کاری انجام شده و کار به پایان می رسد که سازه به صورت تکمیلی جهت نصب به محل پروژه منتقل می شود .

لازم به ذکر است همزمان با انجام این مراحل در کارخانه، زمین مورد نظر نیز مراحل آماده سازی را پشت سر می گذارد که عبارتند از خاکبرداری، تراز کردن زمین، آرماتوربندی، بتن ریزی و فونداسیون.
ساخت سوله

جهت فونداسیون برای سازه های فلزی از شناژ منفرد استفاده می کنند هزینه ساخت سوله را براساس وزن آن در نظر می گیرند و در مورد فونداسیون هزینه ها براساس تناژ میلگرد و حجم بتن محاسبه می گردد. بعد از تکمیل مراحل نصب سوله در محل مراحل نصب پوشش سقف سوله،  دیوارچینی و کف سازی سوله انجام می گیرد.

پوشش سقف سوله:

برای پوشش سقف سوله می توان از متریال های مختلف استفاده کرد که نوع و کیفیت آنها بر قیمت سازه تاثیر می گذارد برای مثال  ورق های آلومینیومی همراه با پشم شیشه، ساندویچ پنل و ورق های سقفی مورد استفاده قرار می گیرد که شاید استفاده از ساندویچ پنل در ابتدای امر هزینه ها را افزایش دهد ولی در بهره برداری هزینه های جانبی را کاهش می دهد. این پوشش ها همچنین به عنوان عایق مناسب صدا، حرارت و رطوبت هستند و در برابر زلزله و تنش های محیطی مقاوم هستند

دیوارچینی سوله:

دیوارها نقش به سزایی در طول عمر سازه دارند و وظیفه مهار نیروهای جانبی مثل باد را بر عهده دارند برای ساخت دیوار می توانیم از آجر، دیوار بلوکی، ورق رنگی یا ساندویچ پنل استفاده کنیم.

کف سازی سوله:

مرحله نهایی ساخت سوله کف سازی آن می باشد که با سنگین شدن ماشین آلات مورد استفاده باید اهمیت بیشتری به این مقوله بدهیم. برای این منظور از بتن استفاده می کنند که ضخامت آن تعیین کننده هزینه نهایی کف سازی می باشد.



سوله سازی, سوله ارزان, سوله های خرپایی ارزان, سوله های سبک ارزان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی