ساخت سوله
ساخت سوله : ساخت هر سازه ای نیاز به مراحل مختلفی دارد سوله سازی نیز از این امر مستثنی نیست برای ساخت سوله نخست کارشناسان به بررسی زمین و تحویل آن از مشتری اقدام می کنند و توسط نرم افزارهای پیشرفته طراحی نقشه را انجام می دهند.
در مرحله بعدی تهیه ورق ، برشکاری و سوراخکاری بر اساس نقشه صورت می گیرد بعد از این مراحل زنگ زدایی توسط سند بلاست و رنگ کاری انجام شده و کار به پایان می رسد که سازه به صورت تکمیلی جهت نصب به محل پروژه منتقل می شود .
لازم به ذکر است همزمان با انجام این مراحل در کارخانه، زمین مورد نظر نیز مراحل آماده سازی را پشت سر می گذارد که عبارتند از خاکبرداری، تراز کردن زمین، آرماتوربندی، بتن ریزی و فونداسیون.
ساخت سوله
جهت فونداسیون برای سازه های فلزی از شناژ منفرد استفاده می کنند هزینه ساخت سوله را براساس وزن آن در نظر می گیرند و در مورد فونداسیون هزینه ها براساس تناژ میلگرد و حجم بتن محاسبه می گردد. بعد از تکمیل مراحل نصب سوله در محل مراحل نصب پوشش سقف سوله، دیوارچینی و کف سازی سوله انجام می گیرد.
پوشش سقف سوله:
برای پوشش سقف سوله می توان از متریال های مختلف استفاده کرد که نوع و کیفیت آنها بر قیمت سازه تاثیر می گذارد برای مثال ورق های آلومینیومی همراه با پشم شیشه، ساندویچ پنل و ورق های سقفی مورد استفاده قرار می گیرد که شاید استفاده از ساندویچ پنل در ابتدای امر هزینه ها را افزایش دهد ولی در بهره برداری هزینه های جانبی را کاهش می دهد. این پوشش ها همچنین به عنوان عایق مناسب صدا، حرارت و رطوبت هستند و در برابر زلزله و تنش های محیطی مقاوم هستند
دیوارچینی سوله:
دیوارها نقش به سزایی در طول عمر سازه دارند و وظیفه مهار نیروهای جانبی مثل باد را بر عهده دارند برای ساخت دیوار می توانیم از آجر، دیوار بلوکی، ورق رنگی یا ساندویچ پنل استفاده کنیم.
کف سازی سوله:
مرحله نهایی ساخت سوله کف سازی آن می باشد که با سنگین شدن ماشین آلات مورد استفاده باید اهمیت بیشتری به این مقوله بدهیم. برای این منظور از بتن استفاده می کنند که ضخامت آن تعیین کننده هزینه نهایی کف سازی می باشد.
سوله سازی, سوله ارزان, سوله های خرپایی ارزان, سوله های سبک ارزان