سوله چیست ؟

اصولا سوله ها ساختمانهایی با سازه فلزی و سقف شیبدار از جنس فولاد هستند که براساس محاسبات مهندسی خاصی طراحی و اجرا می شوند.

سوله چیست ؟

اصولا سوله ها ساختمانهایی با سازه فلزی و سقف شیبدار از جنس فولاد هستند که براساس محاسبات مهندسی خاصی طراحی و اجرا می شوند.

سوله چیست ؟

سوله چیست ؛ اصولا سوله ها ساختمانهایی با سازه فلزی و سقف شیبدار از جنس فولاد هستند که براساس محاسبات مهندسی خاصی طراحی و اجرا می شوند. در سوله ها قاب ها دارای شیب بوده و دهانه ها در مقایسه با سازه های دیگر بزرگ هستند.
سوله چیست ؟

برای ساخت کارخانه ها و انبارها و تعمیرگاهها و بسیاری از جاهایی که نیاز به دهانه بزرگ دارند. این نوع سازه به کار گرفته می شود و به دلیل اینکه تیرها و ستون های این سازه ها بزرگ هستند، پروفیل های موجود در بازار مناسب ساخت آن ها نمی باشد و باید این پروفیل ها که به تیرورق معروفند، را ساخت.
ابعاد ظاهری سوله

سوله ها به طور معمول در دهانه های تا حدود ۶۰ متر ساخته می شوند و معمول ترین اندازه در صنعت دهانه ۲۰ متر و ارتفاع ۶ متر است.
اجزا ساخت سوله ها

برای ساخت سوله ها باید اجزا ساخت را شناخت و اطلاعات دقیقی در موردشان داشت که این مسئولیت را مهندسان بر عهده دارند این اجزا عبارتند از:

۱) مهارهای طولی

۲) میل مهارها

۳) زد ( z ) یا لاپه

۴) بادبندها

۵) براکت ها

۶) دیواره ها

۷) پوشش سقف

۸) مهارهای عرضی

۹) قاب خمشی
نصب سوله

در نصب و اجرای سوله ها در گذشته از پیچ و مهره و جوش استفاده می شد که زمانبر بوده و هزینه بالایی داشت که امروزه با پیشرفتهای صنعت سوله سازی روش های نصب تغییر کرده و از روش فلنچی استفاده می کنند.
ساخت سوله های جدید با ubm و kspan

امروزه با پیشرفت صنایع مختلف، صنعت سوله سازی هم دچار تغییرات عظیمی شده است. بنابراین اجرای روشهای قدیمی که زمان و سرمایه بالایی را نیاز دارد مثمرثمر نبوده و بایستی از روشهای نوین ساخت بهره جست.

یکی از این روشها، استفاده از دستگاههای ubm و kspan می باشد. در این سازه ها ورق ها از جنس گالوانیزه توسط این دستگاهها به صورت قوسی شکل در می آیند و بعد از شکل گرفتن توسط دستگاهی به نام سیمر به هم دوخته و از لحاظ قدرتی مقاوم می شوند. در ساخت این سازه ها نیاز به فونداسیون سبک بدون جوشکاری می باشد. سازه های تولیدی این دستگاهها ضد زلزله بوده و در برابر فشارهای باد و برف مقاوم هستند. به علاوه ، جریان هوا نیز در این سازه ها مانند عایق عمل می کند.
اجزای سوله, تعریف سوله, جنس سوله ها, ساخت سوله, سوله, سوله چیست, مشخصات ظاهری سوله

بایگانی
  • ۰
  • ۰

ویژگی های سوله تیرورقی

ویژگی های سوله تیرورقی : اجزای سوله تیرورقی : سوله های تیرورقی از اجزای زیر ساخته شده اند :

    پیچ و مهره ها
    کف ستون ها
    بادبند ها
    پرلین
    وال پست
    قاب اصلی
    سایه بان
    آب چکان ها
    قوطی هایی از جنس فولاد
    بولد هایی از جنس فولاد
    سگراد
    تکیه گاه های جرثقیل
    تیر های باربر

هر کدام از بخش های بالا نقشی مهم در ساخت سوله تیرورقی دارد که هر کدام در کیفیت و نوع ساخت و طراحی سوله می تواند عنصر مهمی باشد .
ویژگی های سوله تیرورقی

    نصب جرثقیل هایی مانند جرثقیل سقفی در این سوله ها امکان پذیر است
    سوله هایی طبقاتی را می توان به این روش ساخت
    در سوله های تیرورقی می توان قطعات را باز نمود و بازیافت کرد
    می توان سوله را به مکان دیگری انتقال داد

محدودیت های سوله های تیرورقی :

    وزن به شدت بالای سوله
    هزینه ی به شدت بالای سوله
    ابعاد محدود دهانه سوله
    ساخته شده از روش های قدیمی

قیمت سوله های تیرورقی : ( خریدسوله )

این سوله ها از تیرورق های فلزی ساخته شده اند، به همین دلیل هم وزن به شدت بالایی دارند. با افزایش دهانه ی سوله نیاز بیش تری هم به این ورق ها وجود دارد به این ترتیب هزینه ی سرسام آوری را به سازنده و سرمایه گذار تحمیل می کند . قیمت نهایی سوله هزینه ساخت اسکلت سوله و دستمزد ها را نیز شامل می شود که به دلیل سرعت پایین ساخت و ساز این هزینه ها نیز افزایش می گردد .

به طور معمول از سوله های تیرورقی به ندرت استفاده می شود . کارفرمایان همواره به دنبال خرید سوله هایی هستند که با دارا بودن حداکثر کیفیت حداقل قیمت ها را نیز داشته باشند و در این بین سوله های خرپایی انتخاب به جا و مناسبی هستند که با وزن کم و قیمت باور نکردنی امنیت بسیار بالایی دارند. ( با کلیک بر کلمه به رنگ آبی در مورد سوله های خرپایی بیشتر بدانید ) .


ابعاد سوله استاندارد ارزان
, , سوله, سوله ارزان, سوله خرپایی ارزان , سوله سبک ارزان, سوله کم هزینه,

  • ۹۷/۰۷/۲۴
  • یگانه اخوان

سوله های تیرورقی

فروش سوله

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی